Продавець Інтернет магазин автозапчастин Автоточка розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
222 відгуків
Інтернет магазин автозапчастин Автоточка

Советы бывалых

  • Фольксваген Т4 на війні
    Фольксваген Т4 на війні
    Стаття - про особливості підбору запчастин на автомобілі Фольксваген Т4, випущені до 1996 року. Ці недорогі, надійні й невимогливі машини закуплені у великій кількості нашими волонтерами та меценатами для потреб фронту. Вони успішно використовуються як допоміжний транспорт нашими українськими воїнами.
    Повна версія статті
  • Як замінити амортизатори на Фольксваген Т4?
    Як замінити амортизатори на Фольксваген Т4?
    Стаття присвячена особливостям заміни амортизаторів на Фольксваген Т4. Описані типові помилки, котрі допускаються під час виконання робіт. В статті приведені фотозвіти заміни передніх і задніх амортизаторів популярного фургона. Кількість ілюстрацій - 32.
    Повна версія статті
  • Як відреставрувати петлі задніх розпашних дверей на Mercedes Sprinter?
    Як відреставрувати петлі задніх розпашних дверей на Mercedes Sprinter?
    Стаття продовжує рубрику «Поради бувалих». У ній описується черговий лайфхак, використання якого дозволяє з мінімальним бюджетом відновити працездатність зношених дверних шарнірів задніх двопільних дверей популярних фургонів Мерседес Спринтер. Реставрація вузла виконується з використанням ремонтних комплектів, які виготовляє компанія ATP Auto Parts (Україна). У статті детально викладено порядок виконання робіт. Кількість ілюстрацій – 17.
    Повна версія статті
  • Як відновити зношену скобу заднього суппорту на Фольксваген Т4?
    Як відновити зношену скобу заднього суппорту на Фольксваген Т4?
    У статті подано характеристики і особливості застосування новинки в асортименті Інтернет магазину Автоточка - Комплекта напрямних скоби заднього суппорту Т4. Виготовлений в Україні комплект дозволяє виконати реставрацію зношеної скоби заднього суппорту VW T4 за рахунок встановлення пальців ремонтного розміру, подовжуючи тим самим ресурс дорогого компоненту. Кількість ілюстрацій - 8. Автор - Валентин Діденко.
    Повна версія статті
  • Ремонт куліси КПП Мерседес Спринтер
    Ремонт куліси КПП Мерседес Спринтер
    У статті з рубрики "Поради бувалих" - кейс по відновленню працездатності куліси КПП Мерседес Спринтер I мод. 901, 902, 903, 904 і 905 випуску з 1995 по 2006 роки з допомогою ремкомплекту вітчизняного виробника A0002600009KIT. Представлений великий ілюстративний матеріал. Кількість фотографій -13.
    Повна версія статті
  • Як усунути підтікання палива з ПНВТ Т4?
    Як усунути підтікання палива з ПНВТ Т4?
    Стаття присвячена питанню підбору запчастин, необхідних для усунення протікання дизпалива з ПНВТ Фольксваген Т4 з двигуном 1.9 TD (ABL). У матеріалі подано конкретні рекомендації, міститься великий ілюстративний матеріал.
    Повна версія статті
  • Як відремонтувати напрямні зсувних дверей Фольксваген Т4?
    Як відремонтувати напрямні зсувних дверей Фольксваген Т4?
    У статті розповідається про відновлення напрямних зсувних дверей Фольксваген Т4 за допомогою недорогого ремонтного комплекту вітчизняного виробництва. Розкладка розрахована на автовласників і ремонтний персонал, зайняте обслуговування VW T4.
    Повна версія статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner